IMPORTANT

REZERVAREA ONLINE este inregistrata instant si blocheaza un tip de camera, iar formularul primit pe mail-ul dumneavoastra. este echivalentul unei confirmari de rezervare negarantata. Serviciile vor fi oferite pentru numarul de adulti si copii declarati in rezervare. Persoanele nedeclarate vor fi incasate la receptie conform ofertei din ziua cazarii, respectandu-se capacitatea de cazare din spatiul ales.

Sejururile achitate prin plata directa cu cardul vor fi calculate la cursul din ziua aceea, al băncii ING Bank.

CONT ING BANK IN LEI: RO69INGB0000999909889692

Cu 72 de ore inainte de data sosirii la hotel NU SUNT ACCEPTATE REZERVARI NEGARANTATE FARA UN CARD DE CREDIT, in caz contrar, rezervarea dumneavoastra nu va fi luata in considerare. Tarifele includ TVA.

TAXA DE STATIUNE este de 5 lei/turist/zi, stabilita Hotararea Consiliului Local Mangalia nr. 438/22.12.2021 privind instituirea taxei speciale de stațiune în Municipiul Mangalia si va fi incasata in mod obligatoriu de catre receptia hotelului la check-in, pentru toate persoanele cu varsta peste 18 ani care beneficiaza de servicii de cazare, pentru fiecare zi de cazare indiferent de perioada sejurului.Ofertele speciale ( inclusiv ofertele Early Booking ) nu se cumuleaza cu alte promotii sau discount-uri speciale.

REZERVARI EARLY BOOKING:

Plata rezervarilor pentru oferta Early Booking se va efectua integral in termen de 48 de ore din momentul primirii confirmarii si facturii proforme pe adresa de email.

In caz de neplata in termenul stabilit, rezervarea se va anula.


Anularile acestor rezervari vor fi penalizate cu 100% din valoarea lor.

REZERVARE GARANTATA CU CARD DE CREDIT:

DETALIILE CARDULUI TREBUIE SA FIE ALE TITULARULUI REZERVARII.

Prin completarea datelor cartii de credit declarati ca detaliile acesteia va apartin si sunteti constient ca orice tentativa de frauda va fi pedepsita prin lege.

Daca se alege modalitatea de plata cu card de credit, hotelul isi asuma dreptul de a retrage de pe card intreaga valoare a rezervarii. Anularea rezervarilor la care s-a folosit card credit se penalizeaza cu 100%. In cazul in care turistul isi micsoreaza perioada de sedere in hotel, in timpul sejurului, banii achitati nu se returneaza si nu se compenseaza cu alte servicii. In caz de anulare, contravaloarea deja incasata nu se returneaza. In caz de no-show,rezervarea va fi anulata iar suma retrasa de pe credit card nu va fi returnata.

REZERVARE NEGARANTATA CU CARD DE CREDIT:

Serviciile comandate prin sistemul de rezervari vor fi confirmate dupa plata in baza facturii proforme emise. Rezervarile cu oferte speciale (inclusiv Early Booking ) si negarantate cu credit card – vor fi achitate prin virament bancar conform promotiei / ofertei speciale (integral in 48 de ore din momentul primirii documentelor) -si vor fi penalizate cu 100% in cazul unei anulari.


Rezervarile cu tarif standard si negarantate cu credit card devin garantate prin achitarea unui avans reprezentand contravaloarea primei noapti de cazare, in termen de 48 de ore din momentul primirii confirmarii si facturii proforme.

Plata se va face prin transfer bancar in contul de mai sus al companiei noastre.

Neachitarea rezervarii in termenele prevazute conduce automat la anularea acesteia.

Ofertele speciale nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii.

Dupa efectuarea platii va rugam sa trimiteți dovada acesteia la adresa de e-mail: : jupiter.elixirum@gmail.com